FRÅN LAGER TILL BUTIK – TEMPERERADE TRANSPORTER

För dig som grossist, butiksägare eller leverantör av livsmedel är det av yttersta vikt att hitta ett åkeri och transportföretag som du kan lita på, vi kan mäta temperaturen i realtid. När man transporterar livsmedel och andra tempererade varor måste åkeriet kunna garantera jämn temperatur under transport – annars förstörs dina varor.

Vi på Malméns Åkeri erbjuder trygga och säkra tempererade transporter med obruten kylkedja, vilket gör att de kylda varorna kommer fram i önskat skick.

LIVSMEDELSTRANSPORTER

Vi har lång erfarenhet inom branschen och arbetar med många olika livsmedelsbutiker och livsmedelsgrossister i Norrköping, Linköping och andra städer i och kring Östergötland. Läs gärna vad våra kunder säger om oss. Här hittar du våra referenser.

Vi transporterar livsmedel av alla slag. Det kan handla om olika kyl- och frysvaror som: dryck, grönsaker, frukt, charkuterier mm. Varje varuslag har sin optimala temperatur. Våra moderna transportfordon möjliggör gemensam transport av livsmedel som kräver olika temperaturer. Vi har utrustning i våra bilar och släp där vi kan följa temperaturen i realtid.

KYLDA TRANSPORTER

Det är inte bara livsmedel som kräver tempererad transport. Vid transport av blommor och växter är det viktigt med rätt, bibehållen temperatur. Blir det för varmt eller kallt inne i bilen riskerar växterna att skadas.

Vid läkemedelstransport måste temperaturen hållas jämn för att undvika påverkan på medicin.

Enligt Läkemedelsverket kräver vissa typer av läkemedel en sk. obruten kylkedja, vilket betyder att temperaturen måste hållas jämn. Då packas dessa i frigolitlådor med kylklampar som håller rätt temperatur.

Oavsett vad du önskar transportera så kan vi på Malméns Åkeri erbjuda anpassade klimattransporter av ditt gods. Välkommen att kontakta oss!

VÅRA ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG

07:00 ~ 16.00

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

KONTAKT