20 ÅR, 1.432.000 MIL OCH 432.000 TON TEMPERERADE VAROR!

Vi erbjuder kunskap, effektivitet och kvalitet inom området tempererade transporter.

LIVSMEDELSLEVERANSER TILL STORA DELAR AV SVERIGE

Med bra utgångspunkter når vi ut till stora delar av Sverige!

Sedan starten av T. Malméns åkeri har vi levererat livsmedel till stora delar av Sverige. Åkeriet är specialiserat på kyl- och frystransporter och satsar på kvalitetsfordon för ändamålet. I våra 19 fordon, från 3,5 tons totalvikt till 64 tons volymekipage, lastas kylda, frysta och torra livsmedel i två plan.

Självklart är vi livsmedelsklassade och bilar och släp är utrustade med den senaste tekniken inom informations- och materialhantering. Frystransporter sker i temperaturer som inte överskrider -20°C. Kylvaror transporteras mellan +2° till +8°C. Vi kan följa temperaturen i våra ekipage i realtid.

KONTAKTA OSS IDAG!
VI ÄR ETT LIVSMEDELSKLASSAT ÅKERI

Vi uppfyller de högsta kraven

Vi arbetar efter HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points eller på svenska riskanalys och kritiska styrpunkter) som är en standardiserad arbetsmetod som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen med syfte att livsmedel ska vara säkra för konsumenten. Det kan vara mikrobiologiska, kemiska, allergena och fysikaliska faror. Inom EU ställs krav på att de företag som hanterar livsmedel ska tillämpa HACCP, med egenkontroll som också skall baseras på god hygienpraxis. Vi är också ett livsmedelsklassat åkeri.

Läs mer om tempererade transporter

Vi erbjuder också transport av varor med alternativa temperaturer.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!
VÅRA ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG

07:00 ~ 16.00

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

KONTAKT