Transportledare tillsvidare och chaufförer för sommarvikariat

Vi söker en transportledare till vårt kontor i Linköping. Vi finns idag på Gillbergagatan i Tornby men bygger helt nytt kontor/verkstad/tvätthall på Rönögatan i Torvinge (inflyttning sommaren 2019). Sedan starten av T. Malméns Åkeri har vi levererat livsmedel till stora delar av Sverige men är som störst på distribution i Östergötland. Vi är drygt 30 medarbetare och åkeriet är specialiserat på kyl-och frystransporter och satsar på kvalitetsfordon för ändamålet. I våra 19 fordon, från 3,5 tons totalvikt till 64 tons volymekipage, lastas kylda, frysta och torra livsmedel i två plan. Självklart är vi livsmedelsklassade och bilar och släp är utrustade med den senaste tekniken inom informations- och materialhantering.

Du har huvudansvaret för att planera, leda och följa upp de dagliga transporterna samt att bevaka våra uppdrag ute hos våra kunder. En viktig del i tjänsten är att skapa och bevara goda relationer internt och med företagets kunder och du bör därför vara positiv och utåtriktad. Även administration ingår i arbetet varför du måste ha god datavana. Som person ska du ha stort kundfokus och besitta en social förmåga. Samarbete är nyckeln till framgång hos T. Malméns Åkeri. Du kommer också att vara delaktig i vårt arbete med digitalisering av vårt bolag, i syfte att öka kundvärdet samtidigt som vi förenklar och effektiviserar vårt dagliga arbete inom ramen för transportledning.

Vi tror att du har flerårig branscherfarenhet, och att du har god geografisk kännedom om framförallt Östergötland. Vi erbjuder omgående anställning och bra anställningsvillkor.

Vet du redan nu att du är i behov av arbete sommaren 2019 och eventuellt framöver? Vi söker nu semestervikarier mellan vecka 23-39. Vi ställer höga krav på ansvar, körskicklighet, kundorientering, YKB och att vara en god representant för åkeriet.

Krav transportledare

 • God kommunikativ förmåga.
 • Du skall vara tydlig, kunna ta egna beslut och initiativ.
 • God lokalkännedom, framförallt Östergötland
 • Strukturerad, administrativ, serviceinriktad.
 • Behärska svenska i tal och skrift då du kommer att ha daglig kontakt med kunder samt kunna tala engelska.
 • Datavana med goda kunskaper i MS Office framförallt excel.

Meriterande transportledare

 • Vi använder oss av Alystra för godshantering och transPA för transportplanering och personal.
 • CE-behörighet, truckkort och digitalt förarkort.

Personlig profil
Vi tror att du är en serviceinriktad, social och självständig person med positiv attityd och stor förmåga att samarbeta. Som Transportledare har du många kontakter med kunder och yrkesförare. Det är viktigt att vara serviceinriktad och kunna överblicka flera saker samtidigt. Du skall vara målinriktad, strukturerad och kreativ.

Arbetstid – Heltid 100%
Varaktighet –
Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader.

Vid frågor gällande transportledartjänsten, kontakta VD Thomas Malmén, e-mail: info@malmensakeri.se eller telefon 070-6906638. Din ansökan skickas till ovannämnda e-mail, senast den 31 maj. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Krav semestervikarie

 • C eller CE-behörighet
 • YKB
 • Digitalt förarkort

Meriterande semestervikarie

 • Truckkort
 • Släpvana
 • Kunskap av tempererade transporter

Vi vill att du som förare hos oss liksom vi tar ett stort ansvar för att våra transporter ska levereras tryggt och effektivt till våra kunder med tydligt miljötänk. Våra förare går regelbundet utbildningar i sparsam körning, tempererade transporter, fordonsvård och skadeförebyggande åtgärder. Vi erbjuder även dig som förare repetitionsutbildning i YKB för att kunskapen i företaget alltid ska vara aktuell och ”up to date”. Dina arbetstider omfattar måndag-fredag och eventuell helgkörning kan förekomma. Du kommer att utgå från Linköping och leverera livsmedel runtom i Östergötland.

Skicka gärna ett mail och berätta om dig själv eller fyll i ansökan nedan så lovar vi att höra av oss!
Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta Thomas på tel. 070-6906638 eller info@malmensakeri.se

SÖK JOBB NU!