MODERNA BILAR GÖR JOBBET UTVECKLANDE

Som åkeri utför vi ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på kunskap och skicklighet. Våra chaufförer går regelbundet utbildningar i sparsam körning, tempererade transporter, fordonsvård och skadeförebyggande åtgärder.

Alla våra förare har yrkeskompetens-bevis

Våra chaufförer har yrkeskompetens-bevis. Var femte år går samtliga chaufförer repetitionsutbildning för att kunskapen inom företaget alldid skall vara aktuell och ”up to date”.

Vi söker transportledare tillsvidare samt semestervikarier

Vi söker ny transportledare till vårt kontor i Linköping. Du kommer ha huvudansvaret för att planera, leda och följa upp de dagliga transporterna samt att bevaka våra uppdrag ute hos våra kunder. En viktig del i tjänsten är att skapa och bevara goda relationer internt och med företagets kunder och du bör därför vara positiv och utåtriktad. Även administration ingår i arbetet varför du måste ha god datavana. Som person ska du ha stort kundfokus och besitta en social förmåga. Samarbete är nyckeln till framgång hos T. Malméns Åkeri. Du kommer också att vara delaktig i vårt arbete med digitalisering av vårt bolag, i syfte att öka kundvärdet samtidigt som vi förenklar och effektiviserar vårt dagliga arbete inom ramen för transportledning.

Vet du redan nu att du är i behov av arbete sommaren 2019? Vi söker semestervikarier med CE-behörighet, truckkort och digitalt förarkort. Vi ställer höga krav på ansvar, körskicklighet, kundorientering, YKB och att vara en god representant för åkeriet. Skicka gärna ett mail och berätta om dig själv så lovar vi att höra av oss.

Läs mer!
VÅRA ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG

07:00 ~ 16.00

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

KONTAKT